ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
1934
page-template-default,page,page-id-1934,bridge-core-3.0.6,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η Have Fun Group γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς  προσφέρει μοναδικές λύσεις στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και επαγγελματικών χώρων.

Οποιαδήποτε ιδέα έχετε, εμείς γνωρίζουμε πώς να την υλοποιήσουμε με την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους.

Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, αλλά πάνω από όλα το φιλικό και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε  εις πέρας τα πιο απαιτητικά έργα.

Εάν χρειάζεστε την κατασκευή ενός εκθεσιακού περιπτέρου η να διαμορφώσετε τον νέο σας επαγγελματικό χώρο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε, χωρίς καμία δέσμευση την δική μας πρόταση.

Σκηνικά Συνεδρίων & Events

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή σκηνικών για συνέδρια. Η Have Fun Group έχοντας πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι ικανή να προσφέρει μοναδικές λύσεις.

Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, διοργάνωσης συνεδρίων και ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, επιλέγουν τη Have Fun Group ως συνεργάτη για την παραγωγή των  σκηνικών τους.

Κατασκευή Εκθεσιακών Περιπτέρων
Κατασκευή Εκθεσιακών Περιπτέρων
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ FRAMELESS ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Exhibition kiosk - Demo

STANDS
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.