REPUTATION MANAGEMENT

REPUTATION MANAGEMENT

Η υπηρεσία Reputation Management αυξάνει την εξωστρέφεια της παρουσίας σας στο διαδίκτυο, και προστατεύει τη φήμη σας.

Έχει σαν στόχο να χτίσει μια σοβαρή παρουσία  στο διαδίκτυο που θα πείθει τους χρήστες να αγοράσουν τις υπηρεσίες ή προϊόντα της. Για να αγοράσουμε κάτι, θα πρέπει πρώτα να εμπιστευτούμε το πωλητή και αυτό το πετυχαίνουμε με πλάνο και στρατηγική. Για παράδειγμα παρουσιάζουμε θετικές γνώμες πελατών και προσέχουμε να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια στην 1η σελίδα της Google ή στα Social Media που θα πλήξουν την εικόνα του πελάτη μας.

Προστατεύσουμε την επαγγελματική, προσωπική ή εταιρική σας φήμη στο διαδίκτυο. Αρνητικά σχόλια στα δημοφιλή Social Media, συκοφαντικά άρθρα σε blogs και σε κάθε είδους ηλεκτρονικά μέσα βλάπτουν την εικόνα σας στο διαδίκτυο. Η κατάρτιση ενός λεπτομερούς σχεδίου δράσης θα σας προστατέψει από κάθε είδους αρνητικά σχόλια.

Προσφέρουμε μια αξιόπιστη υπηρεσία ενδυνάμωσης και προστασίας της φήμης σας στο διαδίκτυο τόσο για ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και για επιχειρήσεις. Συνδέουμε τον όνομα σας ή την επιχείρηση σας με θετικές γνώμες πελατών, πληροφορίες που δείχνουν τη σοβαρότητα και αξιοπιστία σας ώστε να σας προτιμήσουν οι χρήστες.

REPUTATION MANAGEMENT REPORTS

Οι εκθέσεις Reputation Management σας δίνουν την εικόνα που έχει ο χρήστης του διαδικτύου για την επιχείρηση σας, τα προϊόντα ή υπηρεσίες σας. Αναφέρουμε τις αρνητικές και θετικές γνώμες που υπάρχουν στο διαδίκτυο (στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, Facebook Posts, άρθρα σε blogs κ.λ.π). Σε περίπτωση εντοπισμού αρνητικών σχολίων προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης τους για να προστατεύσουμε τη φήμη σας στο διαδίκτυο.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε νέες ευκαιρίες στους πελάτες μας και και να ενισχύουμε την εταιρική τους ταυτότητα και παρουσία στο διαδίκτυο, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων ή του Brand Awareness τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.