ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Print Master

Αξιοπιστία και ηγετική θέση στην αγορά των ψηφιακών εκτυπώσεων !!!

Η “Have Fun – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ” επάξια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων στην Ελλάδα, αφού με σταθερά ανοδικά βήματα κατάφερε στην έως τώρα δεκαοκταετή πορεία της, να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό και να δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Τώρα οι ψηφιακές εκτυπώσεις  σας ακόμα πιο γρήγορα,  ακόμα πιο ποιοτικά, ακόμα πιο οικονομικά !!!

Η Have Fun δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των γραφικών τεχνών, της έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης παρέχοντας λύσεις στους επαγγελματίες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εκτυπώσεις (ψηφιακές – offset), δημιουργικό, εταιρική ταυτότητα, σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, κατασκευές, σταντ, μουσαμάδες, διαφημιστικά δώρα και πολλά άλλα!

Ζητήστε μας τώρα προσφορά με e-mail στο  info@have-fun.gr και σε λίγα λεπτά θα έχετε την προσφορά μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ – DTP

Όλα ξεκινάνε από το σχεδιασμό!

Το λογότυπο, η εταιρική ταυτότητα μιας εταιρίας, ο σχεδιασμός των εντύπων, η σελιδοποίηση των βιβλίων και εν γένει των προωθητικών προϊόντων, πρέπει να είναι τεχνικά σωστά δομημένα και να αποδίδουν το σωστό μήνυμα.

Αναλύωντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέρουμε γραφιστικές υπηρεσίες και προτείνουμε ιδέες για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού επεξεργασίας φωτογραφιών, μεταβλητών δεδομένων και επιμέρους εφαρμογών, καθώς και διαχείριση χρώματος με πιστοποίηση ISO, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

OFFSET ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 

Η offset εκτύπωση είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος εμπορικής εκτύπωσης προϊόντων. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της offset εκτύπωσης είναι η υψηλή και σταθερή ποιότητα των χρωμάτων για μεσαία ή μεγάλη ποσότητα αντιτύπων. Διασφαλίζουμε την ποιότητα του προϊόντος σας με oλοκληρωμένο Color Management, βάση διεθνών προδιαγραφών ISO12647. Οι 5 σύγχρονες εκτυπωτικές μας μηχανές, διάστασης 70×100 & με 5 πύργους, μπορούν να αναβαθμίσουν το προϊόν σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ταυτόχρονα με την 4χρωμη εργασία σας, Pantone, μεταλλικό χρώμα, λευκό χρώμα ή να περάσετε με βερνίκι όλη την εργασία για ασφάλεια και καλύτερη εμφάνιση.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Εφαρμογές εκτύπωσης σε μεγάλη ποικιλία υλικών και διαστάσεων ανάλογα με τις ανάγκες σας όπως:

Βιτρίνες καταστημάτων & κτιρίων, κάλυψη αυτοκινήτων & φορτηγών, roll up, περίπτερα εκθέσεων, πινακίδες καθώς και πλειάδα προϊόντων προώθησης & διαφήμισης. Δυνατότητα μορφοκοπής της κάθε εργασίας για να ξεχωρίζει το προϊόν ή το brand name της εταιρείας σας.

Εκτυπώνουμε σε όλα τα υλικά και απο όλα τα προγράμματα:

Βινύλιο, Χαρτί photo gloss, PVC, Μουσαμά, Διάτρητο μουσαμά (mess), Back light Μουσαμά (επιγραφές), Καμβάς (Canvas), Ύφασμα (σημαίες), Back light βινύλιο (επιγραφές), Αυτοκόλλητo, Αυτοκόλλητο διάτρητο (one way), Μαγνήτη, Διαφάνεια,  Άκαμπτα Υλικά (Forex, kappa Mount, Kappa Fix, κ.λπ.).

Απλή διαδικασία κοστολόγησης και εκτύπωσης σε 3 βήματα:

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα προσφοράς με τις προδιαγραφές του εντύπου σας και άμεσα, βλέπετε το κόστος εκτύπωσης. Διαφορετικά, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε, στο info@have-fun.gr . Σε περίπτωση, που δε γνωρίζετε τις ποιότητες των υλικών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  2. Στέλνετε τα αρχεία σας, σε μορφή PDF στο e-mail μας. Έμπειροι γραφίστες ελέγχουν τα αρχεία και ενημερώνεστε άμεσα, για τυχόν παρατυπίες.
  3. Μετά την τελική έγκριση, σας παραδίδεται η παραγγελία σε ημερομηνία που θα έχουμε συνεννοηθεί.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έχοντας φιλτράρει τις ανάγκες της αγοράς είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Κατασκευάζουμε καρτολίνες, stand, λαμιναρισμένες κατασκευές χρησιμοποιώντας πλειάδα υλικών, για να προβάλετε ολοκληρωμένα το προϊόν σας. Με αυτό τον τρόπο δίνετε υπεραξία στην προώθηση ενός προϊόντος και στο brand name της επιχείρησής σας.

Απλή διαδικασία κοστολόγησης και εκτύπωσης σε 3 βήματα:

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα προσφοράς με τις προδιαγραφές του εντύπου σας και άμεσα, βλέπετε το κόστος εκτύπωσης. Διαφορετικά, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε, στο info@have-fun.gr .
  2. Στέλνετε τα αρχεία σας, σε μορφή PDF στο e-mail μας. Έμπειροι γραφίστες ελέγχουν τα αρχεία και ενημερώνεστε άμεσα, για τυχόν παρατυπίες.
  3. Μετά την τελική έγκριση, σας παραδίδεται η παραγγελία σε ημερομηνία που θα έχουμε συνεννοηθεί, ανάλογα με το αν η εκτύπωση είναι ψηφιακή ή offset.

*Ο σχεδιασμός της μακέτας, είναι μία υπηρεσία που μπορούμε να σας παρέχουμε, αλλά δε συμπεριλαμβάνεται στο κόστος εκτύπωσης, το οποίο προκύπτει από τη φόρμα κοστολόγησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.