Μία επίδειξη μόδας που έγραψε την δικιά της ιστορία!

Μία επίδειξη μόδας που έγραψε την δικιά της ιστορία!

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, μια επίδειξη μόδας που έγραψε την δικιά της ιστορία!

Απο νωρίς το πρωί έβρεχε και υπήρχε αμφιβολία αν θα γίνει η εκδήλωση του Διεθνή Σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου, που είχε προγραμματιστεί για τις 17.30 το απόγευμα!

Η διοργανώτρια εταρεία μαζί με τον Σχεδιαστή προχώρησαν τελικά στην διεξαγωγή του Fashion Show και δικαιώθηκαν αφού στο μεγαλύτερο διάστημα της εκδήλωσης δεν έβρεχε, ενώ παράλληλα οταν έπεσαν οι πρώτες σταγόνες τις βροχής λίγο πριν το τέλος, βοήθησαν το τοπίο να μοιάζει με εναν μοναδικό πίνακα μόδας με θέα τον Λευκό Πύργο, την θάλασσα του Θερμαϊκού και τα μοντέλα να βαδίζουν μπροστά από τον κόσμο καθρεφτίζοντας τα μοναδικά σχέδια που ίσως ήταν η καλύτερη συλλογή που έχει παρουσιάσει ποτέ ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στην θετική ενέργεια της εκδήλωσης βοήθησε η μοναδική μουσική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου, παρασύροντας τον κόσμο με τις επιλογές της  στα decks, όπου δεν σταμάτησε να χορεύει σε όλη την διάρκεια του Fashion Show!

Η Συγκίνηση ήταν μεγάλη ο κόσμος χειροκροτούσε και κανείς δεν ήθελε να τελειώσει αυτό το μοναδικό show, αποθεώνοντας τον Βασίλειο Κωστέτσο στο φινάλε της εκδήλωσης, που κατάφερε να δώσει μαθήματα ψυχής  στο πώς μπορεί ενας σχεδιαστής να παρασύρει τα μοντέλα και όλη την ομάδα του για να βγεί ενα τόσο άρτιο αποτέλεσμα ακόμα και με συνθήκες βροχής σε έναν τόσο μεγάλο εξωτερικό χώρο .

Tο Μακιγιάζ επιμελήθηκε η σχολή Θεανώ Τσαμπάζη (Αγίας Σοφίας 17)

ενώ το HairStyling το έκανε το Studio Π (Παύλου Μελά 30)

Η εταιρεία παραγωγής Have Fun ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτό το μοναδικό και αξέχαστο show, δίνοντας ραντεβού στην επόμενη επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου για την νέα χρόνια που έρχεται, αφήνοντας αιχμές για κάποια χώρα εκτός συνόρων..!

Στήν φώτο απο αριστερά Έλλη Παπαγγελή, Ceo του ομίλου Have Fun Τάσος Βιγκλιάρης

και Βασίλειος Κωστέτσος.

Από τους καλεσμένους ξεχώρισαν οι Παναγιώτης Ψωμιάδης

και Πηγή Δεβετζή!

Στήν εκδήλωση βρέθηκε η εκστρατεία για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα 5 σε 1.

O κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία μέσα από την Fiat Κουμαντζιάς , να γνωρίσει για πρώτη φορά το νέο μοντέλο της Fiat το 500X, δίνοντας μια άλλη αισθητική στο Passion “White Tower”

Τα κοσμήματα που φόρεσαν τα μοντέλα της επίδειξης ήταν από τον

Θεόδωρο Καλφίδη – Val’oro (Βενιζέλου 28), ενώ τα παπούτσια ήταν

Fratelli Petridi (Τσιμισκή Ιωάννη 12).

Την εκδήλωση υποστήριξαν η εταιρείες  Fito+ (Mηλιαράκη 38 Αθήνα), Tentoexpress (Ν.Ρύσιο),

Ambre Beautiful Floslek , Taxi Van Thessaloniki (Εγνατία 6), Savvikos (Πλατεία Αριστοτέλους 8)

Την φύλαξη του χώρου της εκδήλωσης την είχε o Tsiflidis Security (Θεσσαλονίκης 45 Βέροια)

Το πάρτυ του Βασίλειου Κωστέτσου πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Αίγλης Γενί Χαμάμ

(Αγίου Νικολάου 3).

Το Electra Palace Hotel (Πλατεία Αριστοτέλους 9) φιλοξένησε την παραγωγή!

 

Η ellinair κάλυψε την μεταφορά όλης της παραγωγής!

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Πάτα εδώ να δείς φωτογραφίες της επίδειξης!